www.snootopenpodium.nl
Valuta:
online winkelen,schoenen online,kleding online,dames kleding,dames schoenen
<
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


verzending Wholesale

Alle items worden verzonden binnen 1-2 werkdag na uw bestelling, onder voorbehoud van verificatie betaling. Na verzending, ontvangt u een bevestiging van verzending e-mail met de vervoerder en order tracking information.You kan het volgen op de Express website.If u niet de tracking informatie binnen de 3 dagen ontvangt, controleer dan je spambox of neem contact op klantenservice.

De levering informatie omvat volledige naam, juiste adres, e-mailadres, postcode en telefoonnummer. Als de beide adres of telefoonnummer niet juist is, zult u niet de items te ontvangen, ben je verantwoordelijk voor het verloren zal zijn. Zo kunt u opnieuw te controleren uw verzendadres en zorg ervoor dat er iemand is om het pakket te ondertekenen.

Zoals gewoonlijk duurt het 5-7 werkdagen voor u om het pakket te krijgen.

Terug

Alle items zijn kwaliteit controlled.If om welke reden u niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan gerust contact met ons op via E -mail of online met ons chatten eerste.

Zorg er wel voor dat u de Returns Merchandise Authorization aanvragen binnen 30 dagen na ontvangst voor terugbetaling. onze tijdige terugkeer van ongedragen, ongewassen, of defecte items die moet ook de leverancier verpakking en markeringen en moeten in dezelfde staat als toen het werd received.Returns die beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen niet worden aanvaard en we niet uw teruggave te accepteren.

Zodra wij het pakket dat u verzendt ontvangt, zullen we de terugbetaling doen voor u binnen 12 tot 24 uur, zoals gebruikelijk, het duurt 5 tot 25business dagen voor u om het te krijgen.

Exchange

Exchange verzoek moet worden ingediend binnen 7 dagen na ontvangst van de order.Please contact met ons op first.Specify de uitwisseling item en het nieuwe model of maat in uw e-mail naar de klantenservice. Items moeten in originele staat en ongedragen geaccepteerd te worden als een return.If u wilt uw aankoop uit te wisselen, de uitwisseling verzendkosten zijn ook de verantwoordelijkheid van de klanten. Bij wij het pakket ontvangen, zullen wij de uitwisseling voor u zo spoedig mogelijk te doen.

Terug